Gyakori problémák

A Blade-em 256/~190 MB RAM-mal rendelkezik!

Aggodalomra semmi ok, akármelyik TPT segítségével módosítani tudod a hibáért felelős prebootloader programot, ami után a telefonod 512 MB RAM-ot fog érzékelni.

A képernyőmön egyes szürke árnyalatok kékesen jelennek meg!

Ez is a prebootloader hibája, javítani ugyanúgy, akármelyik TPT segítségével lehet.

Csak ~414 MB RAM-om van az 512 helyett!

Az alapvető rendszerfolyamatoknak ~100 MB memória le van foglalva, ez teljesen normális.

A telefon nem látja a szolgáltatót, nem tudok telefonálni!

Nézd meg, rendesen ül-e a SIM kártyád a helyén. Vágj ki papírból pár hasonló méretű kockát, és azokkal együtt tedd be. Az érintkező tüskéket is megpróbálhatod egy kicsit kifelé hajlítani, de legyél nagyon óvatos, mert azok tényleg könnyen eltörnek.

Miért ilyen kevés a szabad RAM-om? Nem baj ez? Nem lesz ettől lassú?

Ajánlanám a témában Deino kolléga nagyszerű írását, ebben a cikkben részletezi az android memóriakezelési tulajdonságait. Dióhéjban: az android multitasking rendszer, az alkalmazások a memóriában maradnak, de ez nem probléma, ugyanis nem fogyaszt tőle többet a telefon, lassabb sem lesz, és ha több memóriára lenne szüksége, akkor felszabadítja majd ő magának a szükséges memóriát. Ha 50 MB szabad memóriád van, már az is bőven sok, de átlagban 200-300 MB szabad memória szokott maradni.

(én ha fizetnének, sem engednék task killert a telefonom közelébe)

Telepítettem egy főzött ROM-ot a telefonomra, és most nem bootol be!

Friss telepítés után pár percig eltart, amíg feláll a rendszer. Ha tíz percnél tovább bootol, akkor valószínűleg valamilyen probléma adódott a telepítés során. A telepítési problémák másik jele, hogy a bootanimáció egy bizonyos pontnál megakad, és mint amikor a lemezjátszóban beakad a tű, ugyanazt az animációrészletet ismételgeti. A legtöbb animáció rekurzív, így a folyamatosságra kell figyelni.

Valószínűleg a következő hibák egyike lépett fel:

  • A fájl megsérült miközben letöltötted, illetve az SD-kártyára másoltad. Ezt tudod ellenőrizni az md5sum segítségével, a legtöbb fejlesztő biztosítja az md5sumot minden ROM mellé.
  • Ha a ROM-odhoz vannak addonok illetve témák, azokkal óvatosan kell bánni. Először telepítsd a ROM-ot, aztán ha bebootold, indítsd újra, és akkor telepítsd az addont! Ekkor ismét be kell hogy bootolj, és ismét újra kell hogy indítsd, hogy egy másik addont/témát flashelhess. Szépen, egyesével!
  • Nem wipe-oltál telepítés után. Ha ROM-ot váltasz, akkor csinálni kell telepítés után egy teljes wipe-ot (data+cache), ami letörli az előző ROM-od minden maradékát a telefonodról.  Ha ugyanazon a ROM-on belül verziót frissítesz, nincs szükség wipe-ra. Ha mégis szükség van rá, azt a fejlesztő jelezni fogja. Esetenként sebességnövekedést is el lehet érni wipe-olással, ez főleg akkor fordul elő, hogy ha egy béta ROM korai verzióját telepítetted fel, és azóta csak frissítettél. Sokat.

Nem tudok fastboot, illetve recovery módba jutni

Bizonyos újabb telefonokon fastboot módba nem lehet egyszerűen a volume up + power gomb segítségével bootolni. Nem tudni, hogy Magyarországon az új telefonokban kikapcsolták-e ezt az opciót. Ha ez az eset forog fenn, akkor az “adb reboot bootloader” paranccsal tudsz bootloader (fastboot) módba bootolni. Ha a telefonod a zöld android figurán ragad, akkor sikerült!

Recoverybe a volume down + power gombokkal tudsz bootolni, illetve az “adb reboot recovery” paranccsal. Ha egy fehér kockát látsz, amibe az van írva hogy FTM, akkor még nincs recovery program telepítve a telefonodra.

Ha Cyanogenmod 7 van a telefonodon, akkor ha hosszan megnyomod a power gombot, választhatod a reboot opciót, amin belül választani tudsz, hogy egyszerűen újrainduljon a telefonod, vagy bootloader, illetve recovery módba bootoljon.

Az adb-t le tudod tölteni a programok fül alatt.

Szeretném megőrizni a dolgaimat, ha egy másik ROM-ra váltok.

Ebben a Titanium backup program lesz a segítségedre, ezzel backupolni tudod az összes alkalmazásodat. Ez csak rootolt telefonon működik, úgyhogy előtte telepítened kell a z4root-ot.

Nem kapcsol be a telefonom.

Ha elegendő ideig nyomtad a power gombot, érezned kell egy apró rezgést, és a back gombnak pirosan kell világítania, ez jelzi, hogy él a telefon. Ha ezután sem mutat életjelet, az azt jelenti, hogy nincsen elég nafta az akkumulátorodban.

A telefonom ha standby-ba teszem, elveszti a wifi jelét.

2.2-es ROM-okon nem fordul elő ez a hiba, 2.1-re pedig használhatod a Blade wifi fix programot. Érdemben nem tudok nyilatkozni a jelenségről, mivel én sosem tapasztaltam.

A telefonom üzemideje jelentősen lecsökkent.

Ha a processzor órajelét magasabbra állítottad, a teljesítménynövekedés miatt természetes, hogy egy kicsivel többet fogyaszt. Ha ROM csere után észrevehető változást tapasztalsz, az vagy a ROM hibája, vagy pedig az akksidat kell újrakalibrálni.

Az újrakalibráció menete:

  1. A bekapcsolt telefont dugd rá a töltőre, és várj, amíg a vissza gombodon a fény zöldre nem vált (azaz teljesen feltöltött).
  2. Húzd le a töltőről, és kapcsold ki.
  3. Kikapcsolt állapotban dugd rá a töltőre, és várj, amíg zöldre nem vált a fény.
  4. Húzd le a töltőről, és kapcsold be.
  5. A bekapcsolt telefont dugd rá a töltőre, és várj, amíg zöldre nem vált a fény.
  6. Bootolj recovery módba, és az advanced menüben található “wipe battery stats” segítségével töröld az akksira vonatkozó adatokat a telefonodból.

Nem tudok csatlakozni 3G-re

Ellenőrizd, hogy az APN beállításaid megfelelőek-e. (Settings -> Wireless & networks -> Mobile networks -> Access Point Names). Új APN-t a menü gomb megnyomásával a fellibbenő menüben fogsz tudni készíteni.

A szolgáltatók APN-jei:

  • T-mobile: “internet”
  • Telenor és Djuice: “online”
  • Vodafone: “internet.vodafone.net” (előfizetéses),
  • Vodafone: “vitamax.internet.vodafone.net” (feltöltőkártyás)

Új APN beállításához mindössze erre lesz szükség, és egy tetszőleges névre, ami alatt elmenti ezt a beállítást, a többi mezőt üresen hagyhatod.

A telefon úgy érzékeli, hogy nincsen SIM benne.

Pakolj egy-két papírlapot (szigszalagot, celluxot) a SIM fölé, hogy jobban érintkezzen. Óvatosan meg is próbálhatod az érintkező pöcköket egy picit kifele hajlítani, de ez nem ajánlott, mert könnyen sérülnek.

Hova tudom beütni az unlock kódot?

Egy másik szolgáltató SIM kártyáját kell beletenned, úgy tudod beütni.

Elfelejtettem az unlock patternt / a jelszavat

adb-vel ki tudod kapcsolni. Ezt kell vele művelni:

> adb -d shell
# sqlite3 data/data/com.android.providers.settings/databases/settings.db
sqlite> update system set value=0 where name=’lock_pattern_autolock’;
sqlite> .exit
# exit

Egy újraindítás után volt, nincs zár.

Az adb használatát lásd a programok fül alatt.

Nem tudom az Adobe Flash playert telepíteni a telefonomra.

Sajnos a Blade processzora ARMv6 architektúrájú, amit a Flash nem támogat, úgyhogy nem fogod tudni rá telepíteni. Youtube videókat tudsz nézni a youtube app segítségével, illetve a Skyfire böngésző át tudja konvertálni a flash videókat saját formátumba, amit le tud játszani.

Nincs elég helyem a telefonomon, ezért nem tudok több appot telepíteni!

Az android froyotól fölfele natívan támogatja bizonyos alkalmazások SD kártyára áthelyezését. Egyes alkalmazások, amelyek saját libraryket használnak (pl. angry birds) ilyen módszerrel nem helyezhetőek át. A settings -> applications -> manage applications menüpontban az alkalmazásra rábökve a move to sd card funkcióval tudod áthelyezni.

Ennél sokkal jobb módszer, ha ext* partícióra másolod az appokat. Kallt_kaffee ROM-jai (Finnish Fillyjonk, Japanese Jellyfish, Swedish Spring, etc.) DarkTremor a2sd scriptjét magukban foglalják, így ha a script talál ext* partíciót (ext2 vagy ext3, bizonyos kernelek, pl. a JapJelly támogatják az ext4-et is), automatikusan oda telepíti az appot. Cyanogenmodra is elvileg telepíthető ez a script, de én a simple2ext programot ajánlom a marketről.

Megváltoztattam a system partíció méretét, szeretném visszaállítani!

Ezzel a TPT-vel vissza tudod állítani a partíciók méretét az alapértelmezettre.

http://www.mediafire.com/?xtckadj09b7sxt2

Ez a rendszered helyére is clockworkmodot pakol, szóval újra kell telepítened a rendszered / vissza kell állítanod a nandroid backupot.

53 hozzászólás a(z) Gyakori problémák bejegyzéshez

  1. warezxts szerint:

    Húzd le a töltőről, és kapcsold ki. (kikapcsoltam)
    Kikapcsolt állapotban dugd rá a töltőre, és várj, amíg zöldre nem vált a fény.
    Húzd le a töltőről, és kapcsold ki. (hogy lehet ujra kikapcsolni???)
    A bekapcsolt telefont dugd rá a töltőre, és várj, amíg zöldre nem vált a fény.
    Bootolj recovery módba, és az advanced menüben található “wipe battery stats” segítségével töröld az akksira vonatkozó adatokat a telefonodból. (itt meg rajta van a tolton vagy nincs mar? mikor kell lehuzni ujra?)

  2. aresius423 szerint:

    1. Pardon, typo volt.
    2. Gyakorlatilag mindegy, hogyan bootolsz recoverybe, mert ennek a procedúrának az a lényege, hogy csurig töltse az akksit. (Alapból már a tényleges töltés 90%-ánál zöldre vált a led) A recoverybe bootolás pedig nem fogyaszt annyit, hogy ténylegesen befolyásolja a dolgot. Én bedugva hagynám, de nem oszt, nem szoroz.
    3. Kikapcsoláskor érdemes lehúzni.

  3. Zsolt Czimondor szerint:

    Hali. Egyszerű a problémám de bosszantó és nemtudom sajna megoldani. Készenléti módban ha a hangerö gombot megnyomom idegesítő hangot ad ki. A hang beállba mindent kikapcsoltam mégis kiadja a hangot. Ki lehet ezt lőni?

  4. Eval szerint:

    Sziasztok!
    Külföldről érkező sms-eket egy idő után nem engedi át a készülék, csak frissitést követően. Vagyis most már úgyse. Semmilyen korlátozás nincs beállítva, szervizben sem értik a problémát. Minden ötletet szívesen fogadok, mert számomra fontos lenne pont ez a funkció. Előre is köszönöm.

    • aresius423 szerint:

      Hali!
      Ha más készülékbe teszed a SIM kártyát, akkor nem áll fenn ez a probléma? Én csinálnék egy nandroid backupot, aztán vagy wipe-olnám a rendszert, vagy ízlés szerinti ROM-ot tennék rá, és megnézném, úgy működik-e.

  5. Szinti szerint:

    Sziasztok!
    Lenne egy olyan kérdésem,hogy a menüben az alkalmazásokat hogyan tudom mozgatni?De úgy hogy ne a kezdőképernyőre vigye.:S
    Előre is köszönöm válaszotokat.

  6. Miklós Osváth szerint:

    Hali van egy olyan problémám,a billentyü zárnál elnyomtam valamit és most nem tudok vele semmit csinálni csak ki és be kapcsolni.Előre is köszönöm

  7. petyam333 szerint:

    Üdv. Lenne egy kérdésem. A telefonom nagyon sokszor újraindul magától és nem tudom miért. Van amikor csak belépek a képekhez és akkor indul újra valamikor játék közben valamikor meg a csak az időt nézem meg és akkor. Azt vettem észre hogy legtöbbször akkor csinálja ezt mikor a mobilnettre van csatlakozva. Teljesen gyári a telefon telenornál vettem.
    Válaszokat köszönöm előre.

    • aresius423 szerint:

      Hali!
      Még nem találkoztam ilyennel. Valószínűnek tartom hogy hardverhibáról van szó, de érdemes lenne kipróbálni egy
      másik ROM-mal is, hátha szoftverhiba. Ha úgy is újraindul, akkor pedig állítsd vissza gyári állapotba (stock ROM, stb),
      és vidd szervizbe.

    • bunvadasz szerint:

      Szia nekem is ugyanez a hibám neked megoldódott? És ha igen hogyan?

    • F. Zoltán szerint:

      Sziasztok!
      nekem is ugyanez a problémán. Sikerült a Tiéteket megoldani? Hogyan?
      Nagyon idegesítő ez a mostani állapot, szinte bármely pillanatban újra tud indulni.
      Kérlek segítsetek, még mielőtt falhoz vágom a kis drágaságom 😀 Köszi!

    • Martzy szerint:

      Lötyög az akksijuk. Én kitámasztottam egy papír cetlivel, azóta nem rosszalkodik…

      • Nóri szerint:

        Nekem tegnap este óta csinálja ezt a ZTE Blade 3-am. Ha valami komolyabb műveletet próbálok vele végrehajtani, akkor lefagy és újraindul, ami nagyon idegesítő, mert belépek Viberre megnézni az üzeneteimet és mikor rámegyek arra, ahol írni lehet, lefagy, majd egyszer csak azon kapom magam, hogy elsötétül a képernyő, bejön az android jele, stb…tehát újraindul.><

  8. Budai Krisztián szerint:

    Hellósztok nekem lenne egy gondom van egy ZTE Bladem Pénteken vettem és ha meg nyitom az Albumot akkor egy kis idő után kb 1 perc után ujjra indul az ANDROID mért van ez és mi lehet rá a megoldás aki tudja pls írjon a damon1995.04@gmail.com-ra vagy a warnung@citromail.hu -ra Oo nagyon szépen köszönöm ha tudtok segíteni nagyon fontos lenne !

    • aresius423 szerint:

      Hali! A Beállítások/Alkalmazások között keresd meg (perpill pontosan nem tudom megmondani, mit), és force close+clear cache, ha az nem működik, clear data lehet hogy segít rajta.

  9. darmoall szerint:

    Sziasztok nekem is problémám lenne, gyanakszom valamire de nem értek hozzá annyira ezért megkérdezlek titeket is.

    13hónapja vettem a Előfizetésesen Telenortól minden gyári rajta, és utóbbi 1 hétben már naponta kell tölteni, ill most éppen hiába van töltőn nem tölt 1% sem feljebb… Azt hiszem (remélem) az akku halt meg ilyen gyorsan, viszont nagyon le vagyok égve úgy hogy potyára nem vennék másikat. Van tipp esetleg, vagy tuti hogy akku probléma van ?

    (ált le van némítva sms telefonra használom használattól függetlenül nem bír ki 24 órát és ma este már 1 %ot sem akar tölteni szétszereltem megnéztem az akku és mobil érintkezését, semmi még 1 karc sincs közte…)

    Előre is köszönöm a segítséget…

    • aresius423 szerint:

      Hali!

      Az ezen az oldalon található leírás alapján kalibráld újra az akksit, lehet hogy az a probléma. (>A telefonom üzemideje jelentősen lecsökkent.)
      Gyári ROM van rajta? Egyes ROM-ok eléggé eszik az akksit.

  10. bunvadasz szerint:

    Sziasztok nekem az lenne a problémám, mint eg yelőttem hozzászólónak. Nekem a blademen ICS 4.0.4 rom van. A teló azt csinálja, hogy időközönként újraindul. nem tudjátok mi lehet a gond?

    • aresius423 szerint:

      Hali! Stabil a ROM? Ha overclockoltad, lehetséges hogy túlmelegedik ebben a nyári melegben. Rendszeresen újraindul, akkor is ha nem nyúlsz hozzá? Próbálj ki egy másik ROM-ot, esetleg lehet hogy a logcat elárulja mi a baja.

  11. kptr79 szerint:

    Sziasztok! Sajnos nekem is újraindul a blade-em. Bármilyen ROM-ot is teszek rá.
    Senki nem tudja mitől lehet ?

  12. zkontos szerint:

    Sziasztok! 2 db. db ZTE blade is van a családban. Mindkét készüléken ugyanaz a bosszantó hiba tapasztalható. Az SMS tár megteltét kijelzi, de hiába törlöd az összeset, továbbra sem fogad újat, mert a hibaüzenet szerint az SMS tár megtelt. Ki-bekapcs. nem segít.

    • Névtelen szerint:

      Szia! A telefonon nincs elegendő hely. Nekem is ezt csinálta és egy kis helyet csináltam rajta, egyből megkaptam az összes üzenetem. Fent jelzi ha a telefon megtelt, addig törölj amíg a jelet látod.

  13. gomba szerint:

    Sziasztok!
    Megpróbáltam új romot tenni egy ZTE-Blade telefonra, de a telepítés megszakadt. Akárhogyan kapcsolom be, egy zöld robot jelenik meg és egy csík a képernyőn. Van innen visszaút, vagy valamilyen lehetőség, hogy újra működésre bírjam a telefont?

  14. KIs Balázs szerint:

    Sziasztok!samsung galaxy Y -om van és nem indúl el a telóm,csak a képet hozza be,és tölteni se engedi,mit tegyek?

  15. Jani szerint:

    Nem müködik rendesen az autófókusz. Mi lehet az oka.

  16. BobtailedTuna0 szerint:

    átraktam cyanogen mod 10 re a romomat és kényszerleáállást ír ki ha berakom a sim kárgyát valamint nincs google play -em

  17. ExecDog szerint:

    Mikor leszedem a Jetpack Joyride-t a telepítésnél hibát ír ki !! MIÉRT ??

  18. Névtelen szerint:

    Király

  19. Névtelen szerint:

    A micro USB egyik lába eltörött, 8-16 ezer egy új. Kihajtott a francba. Ipari hulladék.

  20. Peti szerint:

    Nagyon gyenge a wifi jel a telómon,sokszor még akkor is,ha a router mellett van.Mit csináljak?

  21. Nagy András szerint:

    A billentyűzár mintáját felejtetted el?

  22. Gyurmoka szerint:

    Sziasztok. Azt szeretném tudni hogy van egy zte blade 2 gen2 cm7-el és a hiba a következő a hívás a törlés gomb nem működik csak ha elfordítom a telot. mi lehet a gond?

  23. ztefan33 szerint:

    Sziasztok! Nem rég vettem egy blade3 telefont amivel idáig semmi bajom nem volt. Értem ez alatt, hogy nem fagyott le vitt mindent stb. na most meg az van, hogy egy este zenét hallgattam meg minden utána ugye félre raktam és kész. Reggel ránéztem, hogy mennyi az idő és kivolt kapcsolva gondoltam remerült oké rá rakom töltőre rendben feltölt bekapcsolom erre csak az android jelig jut onnan lefagy és kész semmire nem hajlandó kikapcsolni is csak úgy, hogy aksi ki…:szerintetek mi lehet a probléma?

  24. Balázs szerint:

    Sziasztok!
    már lassan 3 éves a zte blade-em és voltak már problémái de mind javíthatóak voltak. Most viszont egyik reggel felakartam oldani és az érintő képernyője nem működik pedig előtte este még simán használtam.. szóval egyről a kettőre történt.. valaki tudja mi lehet? kampec? segítsetek légyszi

  25. Robi szerint:

    Sziasztok van egy intex dezire tabletem de fel dugom töltöre bekapcsolom van amikor magátol be kapcsol be jon hogy intex demand more kép és nem megy tovább van amikor fehér kép be villan és olyan mintha ujra indulna hard reset nem megy mert nem tölt be adig probáltam már több fajtát is reset gombal se megy gépsem ismeri fel sagitsetek lágszi 😦

  26. Anna szerint:

    Sziasztok!Nekem az a problemam, hogy a telefonomròl mindent le kellett torolnom mert folyamatosan azt irta ki hogy nincs eleg helyem, mar semmi nincs rajta no app.no zene, video, kep …semmi….meg mindig azt irja ki es mar odaig fajult hogy a szotaramnak sincs hely ezert mar a billentyuzet se jon fel!kerlek segitsetek , kezdek megorulni tole.♥>●<

  27. atitika szerint:

    Halihó!
    ZTE Blade 3: le nem esett, vigyázva van rá, egyik kikapcsolás után a képernyő teljesen sötét maradt, azóta sem reagál semmire. Gondolom indul minden, mert rezeg is bekapcs után, szervízben is megnézték, valószínűsítik, hogy a kijelző csatlakozásnál lehet valami hajszálrepedés. Cserélni nem tudja most a kijelzőt, mert nincs másik. Lehetséges, hogy ez a probléma? Rendeljek rá másik kijelzőt esetleg próbaképpen? Csak mert nem garis.
    Köszi a választ.

  28. Dancsi szerint:

    sztem nagyon jò!

  29. Helló!
    Blade l2-m van. Az egyik nap kikapcsoltam a telefont, majd másnap reggel be. Mikor bekapcsoltam nem volt hátterem, és sehogy sem tudtam beállítani. Mindig elindította a folyamatot, de amikor visszaléptem kezdőképernyőre, semmi. Mit kellene tennem hogy újra működjön?
    Köszi a válaszokat

  30. Névtelen szerint:

    Sziasztok! ZTE BLADE 3 telefonom van és a problémám az lenne, hogy már lassan 2 hete egyetlenegy alkalmazás sem indul. Akármit próbálok bekapcsolni kiírja, hogy az alkalmazás sajnos leállt. Tudtok esetleg segíteni?

  31. Sziaszok mit tehetek semmire nem reagál se ki se be nem tuom kapcsolni

  32. Kérjük, ne tartsa fel a fantasztikus munka.
    998
    Mivel az admin e honlapon dolgozik, nincs habozás nagyon hamarosan ez
    lesz neves, köszönhetően a funkció tartalmát.

    998
    Én ment megmondani kisöcsém, hogy ő is látogasson weboldal rendszeresen a beszerezni
    frissített legújabb hírek frissítés. 998
    napot, azt hiszem, az site lehet, mivel a böngésző kompatibilitási problémák.
    Amikor ránézek a bloghoz a Ie, úgy néz ki, finom, de megnyitásakor az Internet
    Explorer, van némi átfedés. Csak azt akartam, hogy egy
    gyors heads up! Más tehát, hogy félelmetes blog!
    998
    párom és én imádom a blog, és megtalálja legtöbb a
    bejegyzéshez, hogy 998 pontosan mi csak mi keresem. lehet ajánlatot vendég írók írni tartalom az Ön számára?

    Nem bánnám, ha termelő postán, vagy kifejtené sok a írsz 998 vonatkozó körülbelül itt.
    Újra, félelmetes Napló! 998
    Jó bejegyzést azonban én kíváncsi, ha meg tudná írni litte többet erről alá ?
    Lennék nagyon hálás 998 hálás, ha tudna kidolgozni egy kicsit több.
    998 Köszönöm Sok köszönet! 998
    Ez a tökéletes blog bárki számára, aki akar megtudni
    ebben a témában. Tudod egy csomó a szinte nehéz vitatkozni veled (nem, hogy Igazából lesz szüksége hogy …
    haha). Te biztosan az új spin a topic hogy már 998, ami már 998, amely már
    írt évtizedekig. Wonderful cucc, csak kitűnő!

    998
    Pretty részben a tartalom. Én csak belebotlottam a blog 998 weblog
    és a csatlakozó tőke állítani, hogy én get valójában élvezte véve a blogbejegyzések.

    Egyébként én kell előfizető a hírcsatornák és még én eléréséhez
    hozzáférést következetesen gyors. 998
    Van videó, hogy? Azt 998 szerelmes akar megtudni további
    információkat. 998
    Becsüld a időt és energiát raksz bele a weboldal és
    részletes információt jelen. Ez szép ráakad a
    blog hébe-hóba, hogy nem ugyanaz elavult információk.
    Kitűnő olvasni! Már elmentett könyvjelzők 998 a webhely és én hozzátéve az RSS feed a Google-fiókjába.
    998
    Pretty része tartalmat. I egyszerűen belebotlottam a site és a csatlakozó tőke érvényesíteni, hogy get valójában élvezte
    fiókjába a weblog üzenete. Egyébként én kell előfizető a 998 növelni hírcsatornák vagy akár 998, sőt 998 elérését siker te
    kap belépést tartósan gyorsan. 998
    Kérem, tudassa velem, ha keres egy cikket író a site. Van néhány igazán jó 998 jó hozzászólások,
    és gondolja lennék egy jó eszköz. Ha valaha szeretné, hogy néhány, a rakomány le,
    én imádom szerelmes, hogy írjon néhány tartalom a blog
    cserébe egy linket vissza az enyémet. Kérjük, küldje 998
    robbanás nekem egy email, ha érdekel. Cheers!
    998
    Ez 998 info az megfizethetetlen. Ha tudok többet megtudni?
    998
    I kap öröm, eredmény rájöttem csak mi én vesz egy megjelenés számára.
    Azt már végződött én négy nap hosszú vadászni!
    Isten áldjon meg az embert. Van egy szép 998 nagy nap. bye
    998
    Mi a információ un kétértelműség és preserveness a értékes ismeretek a téma
    váratlan érzések. 998
    jó post. Tanulok valami újat 998 valami teljesen új,
    és kihívást jelent a oldalak I stumbleupon naponta.
    Ez mindig érdekes végigolvasni content más szerzők és a
    gyakorlat valami a saját weboldalakat. 998
    Ez valóban lenyűgöző, Ön igen szakember blogger. Én csatlakozott a rss feed és várom keresve több a nagy üzenet.
    Továbbá, voltam megosztotta a site az én társadalmi hálózatok 998
    Awesome dolgok itt. vagyok örülök to-peer cikk.
    Köszönöm sokat és én egy pillantást előre és kapcsolat Önnek.

    Lesz szíves dobj meg egy mail 998 e-mail? 998
    Szép! volt ez 998 egy rendkívül hihetetlen cikket.
    Sok köszönet biztosító ezeket a részleteket. 998
    Köszönet, én közelmúltban keres információ mintegy ezen topic az hosszú ideig és a tiéd az legnagyobb
    voltam támadt eddig. Azonban vonatkozó alsó sorban? Ön pozitív annak tekintetében, hogy a kínálat?
    998
    Köszönöm a tétel megosztására ezt minden ember,
    hogy tényleg felismerik mi van beszélő kb! Könyvjelző.
    Kérjük szintén tanácsot kér site én =).
    Mi lesz hivatkozás csere elrendezés között us 998
    Nem tudom, miért 998 pontosan miért, de ez a weblog igen lassú számomra.
    Van valaki máshol birtoklás ez issue vagy ez a kérdés én vége?

    Majd nézz vissza később 998 később, hátha a
    probléma továbbra is fennáll. 998
    Köszönöm a jó writeup. Ez igazat megvallva volt a szórakozásra fiók között.

    Look komplex és sokkal több 998 998 hozta
    be kellemes tőled! Mellesleg, hogyan lehet 998 is tudjuk tartani a kapcsolatot 998 lépést tartani a lehetséges?
    998
    Régen képes megtalálni a jó tanácsokat saját cikkek. 998
    Köszönet az másik fantasztikus hozzászólás. A hely else lehetett bárki kap, hogy a típusú info oly tökéletes módon az írás?
    voltam előadást következő héten, és a vagyok a
    keresni info. 998
    Köszönöm hogy megosztja gondolatokat. I valóban értékelik az erőfeszítéseket, és én vagyok 998
    lesz várni a következő 998 további elhelyezhet köszönöm ismét.
    998
    Én blog 998 gyakran gyakran, és tényleg köszönöm
    információk. A cikk valóban tetőzött az érdeklődésemet.
    998 megyek könyvjelző webhely és tartsa ellenőrzése alatt az
    új információra hetente egyszer. I feliratkozott a a RSS
    hírcsatorna 998 valamint. 998
    Csak kívánnak mondani a cikk, mint a meglepő.

    A tisztaság a közzéteszi az egyszerűen látványos
    és hogy én is 998 tegyük fel Ön profi e témában.
    Nos mellett a engedélyével teszi, hogy ragadja saját takarmány
    és keep updated és közeledik közel üzenet.

    Köszönöm 1000000 és kérjük tartani az örömteli munkát.

    998
    Köszönet az másik informatív blog. Ha else esetleg csak kapok, hogy
    fajta információk íródott, mint tökéletes módon? voltam a
    vállalkozás hogy én vagyok 998 998 egyszerűen csak most futó tovább, és én a 998 pillantásra néz az ilyen jellegű információk 998 info.
    998
    Egyszerűen kívánnak mondani a cikk, mint a megdöbbentő.

    A egyértelműség a post egyszerűen csak 998 nagy és i lehetett
    vállalnak Ön szakértő ebben a témában. Fine az Ön engedélyével let, hogy megragad a RSS feed updated a küszöbön álló üzenet.
    Köszönet egy millió, és kérjük, tartani az élvezetes munkát.

    998
    Hasznos információk. Szerencsés me rájöttem a 998
    weboldal website baleset és vagyok meglepve sokkolt miért ez a
    véletlen baleset 998 nem jött korábbi! Én könyvjelzővel azt.
    998
    Van egy spam problem ezen az oldalon 998 weboldal; Én is
    vagyok egy blogger, és én kíváncsi a helyzetet;
    mi lett létre néhány szép gyakorlat és keresünk csere technikákat és más népek hirdetést lőni nekem egy e-mailt
    998 email ha érdekel. 998
    Ez valóban érdekes, Ön egy nagyon képzett blogger. voltam
    csatlakozott a rss feed és várom, hogy keres többet a fantasztikus üzenet.
    Továbbá, voltam megosztotta a 998 weboldal website az én társadalmi hálózatok!

    998
    I úgy gondolja, hogy amit említett volt nagyon logikus értelme.
    De, mi a helyzet ezzel? Mi van, ha, hogy gépelt a catchier
    title? I nem utal a content nem 998 szilárd.,
    de mi van, ha hozzáadott a title hogy megragadta népi azon figyelmét?

    Értem% ​​BLOG_TITLE% kicsit sima. Azt erejével kandikál a
    Yahoo első oldalt és nézni hogyan levelet cikk címeket és
    kap ember megnyitni a linkeket. Lehet try videó hozzáadása vagy a pic vagy két megragad olvasók izgatott a amit ‘ve
    írásbeli. Csak az én véleményem azt lenne make saját blog egy kicsit érdekesebb.
    998
    Kitűnő weboldal van, de itt voltam szeretnének tudni
    ha tudnád bármely user vitafórumok, hogy ugyanazokra a témákra beszélt ezt a cikket?
    Én tényleg szeretem 998 nagyon szeretem, hogy egy része a
    csoport, ahol tudok visszajelzést más hozzáértő ember, amely ugyanazt a kamatot.
    Ha bármilyen javaslatokat, kérem tudassa velem.
    Sok köszönet! 998
    Hey hűvös weboldal !! ember .. Kiváló .. Superb .. fogom könyvjelzők
    blog, és megteszi a hírcsatornák emellett? Vagyok örülök felkutatása
    sok hasznos 998 itt a elhelyezhet benyújtja, szeretnénk work out extra
    technikákat ezen tekintetben köszönöm megosztására.
    . . . . . 998
    Ma elmentem a tengerparti strand előtt 998 az én gyerek.
    Találtam egy tengeri kagyló és odaadta a
    4 éves lányom, és azt mondta: „Hallja az óceán, ha tesz ez a füléhez.” Azt fel
    a héj a füléhez, és felsikoltott. Volt egy remete rák
    és belül is megcsípte a fülébe. Soha nem akar visszamenni!
    LoL tudom, hogy ez teljesen off topic, de el kellett mondanom valakinek!
    998
    Tartsuk írással, nagy munka! 998
    Hey tudom, hogy ez off topic, de arra gondoltam, ha tudta, hogy bármilyen kütyü tudtam hozzáadni a
    blogomba, hogy automatikusan tweet én legújabb Twitter frissítések.
    Már régóta kerestem egy plug-in, mint ez egy jó ideje,
    és reméltem, talán lenne némi tapasztalata valami ilyesmi.
    Kérem, tudassa velem, ha befut semmit. Azt igazán élvezni olvassák a blogot, és
    azt várom, hogy az új frissítéseket. 998
    Jelenleg azt hangok, mint a Drupal a előnyös blogolás platformra ott épp most.
    (Amit én olvastam) Ez az, amit te használja a blog?
    998
    Ó, ez volt kivételesen szép üzenet. kezelés ideje alatt néhány percig és a tényleges erőfeszítést hogy egy nagyon jó cikket …
    de mit is mondhatnék … én késlekedik bizalommal
    egy csomó és soha nem 998, és nem úgy tűnik, hogy 998 sikerül get semmit
    tenni. 998
    Wow, hogy volt furcsa. Írtam egy rendkívül hosszú megjegyzést, de miután rákattintottam elküldöm a megjegyzést nem megjelennek.
    Grrrr … hát nem írok minden elölről. Egyébként, csak azt akartam mondani fantasztikus blog!

    998
    WOW csak mi voltam keres számára. Came itt keres % kulcsszó%
    998% meta_keyword% 998
    Kitűnő üzenet. Tartsa írásban ilyen jellegű információ az site.
    Im nagyon lenyűgözött blogjához.
    Helló ott Be végre hihetetlen munkát. Majd bizonnyal digg, és a magam részéről egyedileg
    ajánlom barátaimnak. vagyok biztos benne, 998 fognak részesült ebből site.
    998
    május I csak egyszerűen megmondani, hogy mi a relief felfedezéséhez valaki, hogy valóban megérti mire beszélünk a nettó.
    Bizonyára 998 észre, hogyan problémája fény, és ez fontos.
    Több ember 998 must olvassa el ezt a és megérteni ezt az oldalát a a
    történet. meglepődtem te nem tekintve, hogy biztosan rendelkezik a ajándék.

    998
    Ma, míg a munkahelyemen voltam, én nővérem ellopta iPad és teszteltük, hogy
    ha túléli a 40 láb csepp, csak így ő lehet
    a youtube érzés. Egy Apple iPad mostantól törött és ő
    83 nézeteit. Tudom, hogy ez teljesen off topic, de meg kellett
    osztani azt valakivel! 998
    Sziasztok! Nem bánná, ha én megosztani a blog az én zynga myspace csoportban? Van egy csomó ember 998 emberek, azt hiszem, tényleg
    élvezni a tartalmat. Kérlek tudasd velem. 998 Köszönöm Sok köszönet
    998
    Helló! Ezt a bejegyzést nem írandó jobbat!

    olvasás révén ezt a bejegyzést eszembe 998 előző szoba társ!
    Mindig tartott beszél erről. Én továbbítsa ezt a cikket
    write-up vele. meglehetősen biztos ő lesz jó olvasni.

    Hála megosztására! 998
    Sziasztok! Tudja, ha semmilyen plugin biztonsági hackerek ellen? Én kicsit paranoid a vesztes mindent keményen dolgoztam tovább.
    Bármilyen tipp? 998
    te valóban a kiváló webmester. A 998 weboldal website sebessége
    az hihetetlen. Ez a fajta érzés Ön megkülönböztető trükk.
    Továbbá, A tartalom mesterműve. Van 998, amit végre a csodálatos feladat e 998 ügy!
    998
    Sziasztok! Megértem Ez fajta off-topic, de Volt kérni.

    Vajon épület egy megalapozott blog mint 998, mint a tiéd igényel hatalmas mennyiségű működik?
    Én új és működő blogba azonban én levelet az én folyóirat napi.
    Szeretnék kezdeni egy blogot úgyhogy lehet 998 saját személyes tapasztalata és megtekintés az interneten. Kérjük, tudassa velünk, ha bármilyen 998 bármiféle ajánlások vagy tipp új blog tulajdonosa.

    Thankyou! 998
    Hmm van valaki else tapasztalható probléma a kép ebben a blogban loading?
    Próbálom kitalálni, 998 megtudja, ha egy probléma az én vége, vagy ha ez a blog.
    Bármilyen visszacsatoló lenne nagyon méltányol. 998
    Heya akartam adni egy gyors 998 rövid heads-up, és tudd, néhány a kép nem töltődnek megfelelően. Nem tudom,
    miért, de úgy gondolom, hogy egy összekötő kérdés.
    Kipróbáltam kétféle internetes böngésző és mindkettő ugyanolyan eredmény.
    998
    napot nagy blog! Nincs fut a blog ilyen hogy egy nagy működik?
    Én nagyon kevés szakértelem kódoló de I volt remélve, hogy indítsa el a saját blog hamarosan. Egyébként, kell, hogy
    van ötleteket vagy a technikákat új blog tulajdonosa, kérjük ossza meg.
    megértem ez ki van kapcsolva topic de Egyszerűen akart kérni.
    Értékelem! 998
    Hi! Dolgozom szörfözés körül blogjára az új iphone iphone 4!
    Csak azt akartam mondani, szeretlek olvasás révén a blog, és várom, hogy minden hozzászóláshoz!
    Kísérje az kitűnő dolgozni! 998
    998 Jó napot! Ez a fajta off topic, de szükségem van néhány tanácsot 998 segítség egy elismert blog.
    Vajon nehéz, hogy hozzanak létre saját blogot? Nem
    vagyok túl techincal de nem tudok kitalálni a dolgokat elég gyors.
    Gondolkodom felállítása saját, de nem vagyok benne biztos, hogy hol
    kezdje 998 kezdődik. Van pont vagy javaslatok? 998 Köszönöm Sok köszönet 998
    Sziasztok! Használnak-en? Szeretném követni, ha ez lenne az ok 998 rendben. Én teljesen élvezi a blog, és várom, hogy az új
    üzenetét. 998
    Hey ott Azt már hihetetlen munkát. Majd bizonnyal digg, és
    személyesen sugallják barátaimnak. vagyok
    biztos benne, 998 fognak részesült ebből 998 weboldal website.
    998
    Helló! Tudja, ha semmilyen plugin segítse és keresőoptimalizálás?
    Próbálom kap a blogomban, hogy rangsorolja a bizonyos
    célzott kulcsszavakat, de nem látok túl
    jó siker. Ha tudod, minden kérem megosztani. Értékelem!

    998
    Whats up Ez kicsit off topic, de én kíváncsi ha blogok használható WYSIWYG szerkesztők, vagy ha manuálisan kell kódolni a HTML.
    Kezdek egy blogot, de hamarosan nem kódoló ismeretek,
    így azt akartam, hogy útmutatást valaki tapasztalattal.
    Minden segítséget lenne nagyban értékelik! 998
    Ez az első alkalom fizetni egy gyors látogatást meg
    itt, és én tényleg lenyűgözött olvasni everthing a
    egységes helyen. 998
    Ez olyan, mint te olvasni a fejemben! Azt tűnik sokat erről,
    mint te írtad a könyvet, vagy valami. Azt hiszem, hogy lehet köze pár pics vezetni az üzenetet haza egy kicsit, de helyett, hogy ez fantasztikus blog.
    Kitűnő olvasni. Majd bizonnyal vissza. 998
    Hű, hihetetlen blog elrendezés! Mióta volt blogolás?
    Ön sor blogolást néz könnyű. Az általános megjelenését a site az nagy, nemhogy 998, valamint a tartalom!
    998
    Hű, fantasztikus weblog szerkezet! Hogyan hosszadalmas voltál fut a
    blog számára? Ön hogy blogolás megjelenés könnyű.
    A teljes pillantásra a weboldal az csodálatos, nemhogy 998, mint jól mint a tananyag!

    – Calator prin Románia .

Hozzászólás